Quant als guardons, junt amb el primer, segon i tercer premi a la Millor Paella del món de l’edició, s’entregaran també premis a la millor paella cuinada per un restaurant local, autonòmic, nacional i internacional.
Els participants del País Valencià seran els restaurants:
Llopis, El Butxe i Fernandet, de Sueca; Vaiven, d’Alcossebre; Anzuelo, de Catarroja; Casa Picanterra, de Cullera; Terra i Mar, de Gandia; Miguel y Juani, de l’Alcúdia; Els Arcs, de l’Alcúdia; Ca Ladio, de Llombai; Tabick Arrossos i Brases, de Llombai; Setaygues, de Siete Aguas; Arrocería Vlue Arribar, de València; Nas VLC, de València; i Alejandro Platero, de València.
Procedents de la resta de comunitats autònomes, participaran: Gonzaba, de Madrid; Atlantis, de Santa Cruz de Tenerife; Das 1219, de Das (Girona); Dixtinto, de Jaén; Gusto Sevilla; de Sevilla; Tira do Playa, de La Coruña; El Muelle del Barrio Pesquero, de Santander; Arrozante, de Múrcia; Bar Blau, de Portocolom (Balears); Mesón El Copo, de Palmones (Càdis); i Marisquería Noray, de Màlaga.
Pel que respecta a la participació internacional, comptarem amb: Socarrat Restaurante, de Miramar, Buenos Aires (Argentina); Simply Spanish, de South Melbourne (Austràlia); Paella de Leyva, de Villa de Leyva (Colòmbia); Paella del Sol El Candelo 64, de Bayonne (França); Copito, d’Osaka (el Japó); Paneria Rústica, de Mèxic; Jorge Chef, de Mèxic; Pepe Paellas, de Mèxic; Paellas & Paellos, de Lima (el Perú); La Solórzano, de Puerto Rico; La Terraza, de Španelská Restaurace, de República Txeca; Tapas and Friends, de Zürich (Suïssa); Paella Shack by London, de Regene Unit; i Hispania Tasty by Mavi, de Cornwall, Regne Unit.
Quant a la paella decorativa que tots els anys es pot contemplar en el hall de la sala on s’entreguen els premis, obra de Teresa Roig, enguany s’ha volgut dedicar a la figura de la jove esportista olímpica suecana, Patricia Pérez Fos.
diarilaveu (12/9/24)
-------------------------
El segon premi ha sigut per al Restaurant Atlantis, de Santa Cruz de Tenerife.
El tercer premi, per a Socarrat Restaurant, de Miramar, Buenos Aires.
El premi a la millor paella cuinada per un restaurant nacional, per al Restaurant El Moll del Barri Pesquer, de Santander.
El premi a la millor paella cuinada per un restaurant de la Comunitat Valenciana, per a Alejandro Platero Restaurant, de València.
La millor paella cuinada per un restaurant de Sueca, per al Restaurant Llopis.
La millor paella cuinada per un restaurant de fora d'Espanya, per a Simply Spanish, d'Austràlia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada