divendres, 13 d'octubre
El lobby matemàtic de La Garrigosa ha quedat a dinar a Gastroadictos (Palau, 22. Sogorb - 655 933 302). Jo seré l'afegitó convidat, però un afegitó integrat.
Pa de massa mare (3,50 € x 2) amb oli En Verde, d'oliva de la serra d'Espadà.
Només hi ha la possibilitat del menú (37 €)
Mentre hi anem arribant, una cervesa Mahou tostada 0.0 (2,60 €) amb unes olivetes adobades delicioses.
[Alhambra Roja o Reserva 3 € x 7; Aigua Benassal 2,70 € x 3; Coca-Cola Zero 2 €]
Serveixen els Entrants de forma artística, amb una gàbia curiosa
Pa de massa mare (3,50 € x 2) amb oli En Verde, d'oliva de la serra d'Espadà.
Còctel de gambes (gamba blanca de la Mediterrània, verduretes de la comarca i ametla Marcona d'Altura). Diferent i espectacular, líquid, amb molts sabors i textures.
Floricol, anguila de l'Albufera i demi-glace de ceba. Mmmmmmm
L'ou i la gallina (brou i gofre amb foie i fetgets)
A la casoleta del guisat amb pernil de Sogorb s'afig el polp fumat i el vitet.
Jo em demane una copeta de vi (4 €)
La perdición 2020 IGP Castelló
Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Garnatxa
12 mesos en roure francés 14,5% vol.
(Aprox. 11,50 €)
Etiqueta: Cristina Perelló
- Sépia, coco i dacsa. Fantàstica en textures i sabors.
- Canelons de rap amb gamba i pinyons. Boníssims, fins i saborosos.
- Arròs melós de muntanya (arròs DO València, carabassa d'Altura, vedella de Castelló i botifarra de Sogorb)
(- Porquet)
- Poma del Perelló, vainilla Bourbon i cítrics valencians
-Xocolate blanc, torró de Xixona i mango. Deliciós.
Petit fours
Suc detox, amb mangrana mollar d'Elx, canyella i aromàtiques d'Altura
Cookies fetes amb farina Florencia Aurora
Cafés (1,70 € x 2; 1,80 € x 3) i infusió (2 €)
Total: 44,93 € x 7
Lloc molt recomanable.
A la cuina, David Marqués (Torres Torres, 1981; bar familiar i casino de Castelló); a la sala, la seua parella, Silvia Almer.
Parlen valencià
----------
dissabte, 14 d'octubre
Hui fem un bon desdejuni amb croissanets i café amb llet, que cal agafar forces per a l'excursió del dia: el paratge natural de La Dehesa, amb la bassa o llacuna -ara seca-, el mirador de la penya la Cagà, El Arenal... Molt bonica, encara que el wikilok no ens ha servit de molt.
Després dinem al Bar Piscina d'Assuévar (Escultor Víctor Hino, 28 - 645 104 538)
Ous trencats amb creïlles fregides i pernil (6€)
Croquetes de bolets (3 € x 2)
Calamarons (8 €)
Timbal de botifarra (6 €)
(Està bo, però ja ens sobrava)
Café (1,10 €) i tallat (1,30 €)
Total: 17 € x 2
Molt millor del que esperàvem.
Atenció fantàstica.
I sempre ens queda algun lloc pendent, eh, amiga?
2 comentaris:
Fins a la següent. 😉
Clar, que ja té nom!
Publica un comentari a l'entrada