dilluns, 19 d'abril
Saona. Marqués del Túria*, 46. La Gran Via, l'Eixample - 963 346 489
Hi ha personetes de qui enguany, entre la carasseta i les circumstàncies, no estic disfrutant gens, com ara alguns companys de treball; avui, encara que amb poc de temps, quede amb un a dinar. Tenim taula a les 15 h, i només tenim una horeta; haurà de ser rapidet.
El menú d'entre setmana (9,95 €) inclou dos plats, postres i una beguda. Hi ha entrants fora de carta que no demanem.
Comence amb una copeta de vi
Abans de demanar, ens avisen que hi ha alguns plats que s'han acabat (ensalada russa, tataki de tonyina...). Jo demane Falsos niguiris: foie i pera, polp, pernil i pimentons de Padrón, ou i tòfona. Escàs, però bonic i curiós.
Per al plat principal havia demanat caneló de verdures, però tornen i em diuen que ja no n'hi ha; el canvie pel Sandvitx de pastrami amb maionesa de ceba caramel·litzada, cogombrets i formatge Cheddar (ai... el record d'aquell pastrami al Katz´s de NY!)
Per a les postres ja no tenen fruita, i el pastís de formatge no pot ser sense melmelada, així que demane pastís de xocolate amb anous. I café (1,20 €)
Total: 11,22€ x 2Un lloc per a eixir del pas; el menjar està bé, el mal és el trànsit i la "sensació cadena".
Només una xiqueta parla valencià.
-------------------
Durant la Guerra Civil (1936-39), l'avinguda fou batejada amb el nom de Buenaventura Durruti, en honor a l'anarcosindicalista català.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada