divendres, 25 de setembre
Els mestres de l'antiga Fàbrica i els afegitons quedem a la font de la plaça de la Mare de Déu i de camí fem la primera parada per al vermut (Miró casolà) al bar Plaza (Almodí, 12). Paga Carme, que diu que tenia moltes ganes de veure'ns... Ningú discuteix la decisió.
El lloc triat per a dinar avui és la terrassa del Secreter Sala d'Estar (carrer dels Mestres*, 5. La Xerea, Ciutat Vella -963 922 026), un raconet preciós i molt tranquil
Menú del Dia (11 € x 6; els caps de setmana val 14,90 €): dos plats, postres i pa.
Cervesa: 2 € x 2 / Aigua: 1,50 €
Amb els vins, allarguem l'estiu... Blau i Gota d'arena... què vos ha paregut?
Blau DO Montsant50% Carinyena, 25% Sirà, 25% Garnatxa
4 mesos en roure francés / 14% vol
Cellers Can Blau (Gil Family). El Molar, Tarragona
15 €
Aspre, elèctric com l'etiqueta; no és fàcil, però cau, clar.
Compartim els tres entrants que ofereixen al menú:
Ensalada amb ou, remolatxa, carlota, pipes...
Coca de botifarra i moniato. Boníssima la combinació.
Cruixent de cap-roig, gírgoles (seta de cardo) i ceba caramel·litzada. Pobra Ester, no en pot menjar... Molt bo.Tempranillo
12 mesos en roure francés i americà /
Bodegas Tridente (Gil Family). Villanueva de Campean, Zamora
13 € (Aprox. 5,45 €)
Eixa fusta que no acaba... però també cau.
Per al plat principal, jo trie arròs mariner amb llobarro i cloïsses
Foto: Carme |
Café (1,10 € x 4 + 1,60 € x 2 + 0,30 € x 2)
Total: 26,45 € x 6
Lloc molt recomanable
Parlen valencià
-----------------
*El carrer dels Mestres (1965; en castellà, Los Maestres) està dedicat als mestres de l'orde militar de Montesa. Anteriorment ha portat el nom de Temple (1542), Mestres de Montesa, i fins i tot Almirall)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada