diumenge, 4 de febrer del 2018
A2 |
Per a escoltar Jacob Helps, comencem amb un vermut.
(Al facebook hi ha un vídeo, i a youtube es poden escoltar diversos "cants harmònics i ancestrals")
Com a entrant, una ensalada amb carabasseta, carlota, faves...
Ribas negre 2016 VT Mallorca
Mantonegro, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot (50%, 32%, 15%, 3% ?)
12 mesos en bóta de segon i tercer any
14% vol.
Bodega Ribas. Consell, Mallorca.
19 € (12 € Vinissimus)
Fruita madura, punt mineral, espècies. Molt bo.
Una coca de blat xeixa amb llonganissa i faves
I el plat principal, les sopes mallorquines, fetes amb diverses verdures (col, carxofa, tomata, ceba...), un poc de pa i molt poc de caldo.
Boníssimes, i amb el dia que fa encara més, i repetim, i repetim...
Per a les postres, compartim uns robiols amb brossat (brull)
i un gató amb gelat de torró
s'alat |
Total: 25 €
I acabem amb una pomadeta (6 €)
Avui hem parlat mallorquí-valencià de l'Horta-valencià benicarlando.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada