diumenge, 16 de març del 2014
Reina María, 3 Russafa - 963 333 523
Sembla que les falles van bé; tot i tindre el terrible envelat faller a la porta i gent tirant petardets, el local està ple.
Avui demanarem el menú de tapes (5), 20 €:
Ens abelleix un cava o xampany i ens deixem aconsellar per Guillaume que, tot i que ens deixa la carta perquè la fullegem, quan torna ja l'ha decidit.
Ens fa un poc la punyeta amb allò del Mestres Clos Nostre Senyor que encara apareix en la carta, ens diu que li'n queda una botella però que és per a beure-se-la ell!!!
Champagne Giborat Fils. Grand Cru. Blanc de Blancs. Brut
Chardonnay
(raïm de 2009 i un poc de 2008), degollament 2013
12 % vol
Cramant, França
48 €
Mantega, poma, pera, cítrics... per a assaborir-lo a poquet a poquet. Molt bo.
- Empanada de polp i escalivada. Simple però agradable.
- Ravioli de gamba (i ceps?). Exquisida en sabor i textures.
El que és una llàstima i que desmereix molt el menjar és el pa, una xapata dura per fora i fofa per dins que no s'arregla ni amb un poquet d'oli (TOT OLI) que ens trau. I que cobra 1,5 € x 2.
- Salmó teriyaki, sèsam, puré de poma i api
- Canaló de putxero trufat
- Miniburguer de bou wagyu
El xic s'ha quedat en fam i demana mig plat de favada (6 €).
I com que no ens decidim amb les postres, Guillaume ens proposa uns formatges francesos i acceptem encantats:
-Brie de meaux fermier farcit de tòfona fresca de Sarrión 8 € (fantàstic)
-Comte (12 meses d´affinage “Fort St Antoine”?) 4 € (no decep)
-Vacherin du Mont d'Or 4 € (extraordinari)
bullosphere |
Champagne Savart Premier Cru L'ouverture. Brut
100 % pinot noir
12 % vol.
Daniel Savart et Fils. Écueil, França
Aprox. 24-30 € (però no ens cobra la copa. Gràcies)
Fruita, un punt mineral; no complex però agradable, fresc.
Total: 113 € 2 pers.
És un lloc molt agradable per a menjar, i Guillaume és tot un personatge, amb molt de sentit de l'humor i amb eixe accent francés tan divertit que quasi quasi li perdone que no parle valencià.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada