dilluns, 3 de juny del 2013

Food & Fun

Carrer Llanterna, 6. Barri del Mercat  960 916 150
foodandfun.es
facebook
divendres, 31 de maig de 2013
Algun de vosaltres veieu MasterChef a la televisió? Jo no, i no sé per què, però és ben cert que estàs perdut si et conviden a un lloc com Food & Fun a un "curset" de cuina i no en coneixes els personatges. La veritat és que exagere un poc, però és increïble com triomfen algunes expressions i maneres de fer d'alguns programes.
El cas és que en aquest espai fan cursos de cuina creativa, de cuina japonesa, de rebosteria, de còctels, de paelles (amb un passeig pel mercat central)... Crec que estan entre 50 i 90 €.


En el nostre cas, som una trentena de persones, distribuïdes en taules de 6.
Mentre esperem que estiguen tots, se'ns serveix un còctel, una cervesa (Cruzcampo Gran Reserva) o un vi blanc (Icono Chardonnay 2011).
Koldo Royo ens fa una introducció dels plats que "cuinarem"; hi ha tots els ingredients preparats i bàsicament el que farem serà mesclar-los.

-Broqueta de polp i mango amb salsa de caramel


-Gaspatxo d'anxoves i cabdells (cogollos) de Tudela


-Ravioli de remolatxa i formatge. Superfàcil i molt aparent, a més a més que els ingredients són fàcilment variables.

-Ensalada de fruita tropical amb gambes


-Llom de porc amb cansalada premsada, sobrassada, salsa de coca-cola i fruita seca (dàtils, prunes, orellanes)


-Maduixes macerades en vinagre amb melmelada d'albercoc i escuma de iogurt (feta amb sifó). Com que tots els plats són preparats a la taula i després es posen en una comuna tipus bufet, hi ha el perill que et toque un plat preparat per algú que no hi ha posat tot l'amor necessari, i és el que em passa amb aquest, que està molt àcid pel vinagre, però després en taste un altre i està boníssim.
alforins


Icono Chardonnay 2011  DO València
Vinos de la Viña. La Font de la Figuera
Enòleg: Jorge Caus
100% chardonnay
aprox. 5 €
Flors, fruita blanca i tropical, no és massa dolç; senzillet, fresc i agradable.



Venta del Puerto Nº 12 2010 DO València
Vinos de la Viña.Venta del Puerto. La Font de la Figuera
Tempranillo, cabernet sauvignon, merlot i sirà
12 mesos en bóta de roure americà
Aprox. 11,45 €
Vi molt llaminer, xocolate, vainilla, espècies, torrats... sempre sap quedar bé.




Koldo Royo con Jordi Evole (el follonero)

"Koldo Royo, de estrella Michelin a vendedor de perritos calientes"

Gràcies, Raquel.