dimecres, 12 de juny de 2013
Si llegiu "Bar Sueca"... què vos suggereix? Baret de barri, no? Doncs això, baret al carrer Sueca, però... xinés! Si passeu per la vorera, jo crec que ni vos crida l'atenció, i si no fóra perquè jo havia llegit la recomanació de Dani C. a Verema, i n'havia escoltat alguns bons comentaris... vos assegure que no hi entre!comersinmilongas |
Hi un taulell llarg a la dreta, una filera de tauletes a l'esquerra i un menjador al fons; està ple, i amb molta gent... oriental (no sabria especificar més).
Com diu el López Iturriaga, "en el chino chino comen chinos (...) sólo suele haber una persona que habla algo de castellano (...) el ambiente general es de decadencia (...) suelen tener o bien un nombre en chino o uno español heredado del negocio anterior, tipo “Don Pepe”
"Las nueve diferencias entre un chino y un chino chino", El comidista
Comencem amb una cerveseta, espanyola (1,50 € x 2)
-Tallarins amb pollastre (molt bons, amb sabors diferenciats, ja m'enteneu) (4,50 €)
-Algues amb soia (normaletes) (4,95 €)
-Bolets amb cebeta (correctes) (6 €)
-Seguint la recomanació de la cambrera, demanem Guobaorou, plat del nord de la Xina; són trossets de carn de porc, amb fècula de creïlla, fregits fins que queden cruixents i després guisats en una salsa agredolça, amb caramel, vinagre d'arròs, gingebre i all (curiós, però massa dolç i pesat) (6,85 €)
Afortunadament la xica ens havia avisat que ja havíem demanat prou (les racions són abundants i condidores)
Deixarem per a una altra ocasió la sopa d'algues amb gambetes, les albergínies amb soia, el corder amb gingebre, les creïlles amb salsa a la planxa... i sobretot, l'ànec Pequín.
Total 25,30 € 2 pers. (Aixó sí, porteu dinerets, que no accepten targetes de crèdit)
I el valencià... va, a veure si la pròxima generació...
comersinmilongas
gastroblog
verema, +
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada