12 de maig de 2013
Serà per celebracions...?
-Ahir ja ho vam celebrar al Lliri de mar.
-Avui toca paelleta a l'alqueria de Garrofa, a l'horta d'Alboraia, cuinada per Quelo el de Marí (mon pare), clar, que entre Amparos, Empars, pseudodesemparats i aniversaris... maedéu! Al sector d'Almàssera ens agrada beure cava amb la paella (avui, Anna de Codorniu).
flickr (AmparoMikado) |
- De vesprada, a bufar el ciriet una altra vegada, ara amb un pastís de xocolate de La Rosa de Jericó,
i a brindar amb cava, Agustí Torrelló Mata 2006 Reserva Barrica
Celler: Agustí Torrelló Mata. Sant Sadurní d'Anoia. Penedés
100% macabeu
aprox. 19,40 €
Fruita blanca (poma), flors, cereals, torrats, fumats, sucre cremat... amb molt de cos i molt agradable
-I encara em queda el dimarts,
la meua amiga Imma, m'ha regalat este vídeo que no vos podeu perdre:
En el dia de hui
et desitgem de tot cor
que t'ho passes molt bé
i convides a tots.
...
Que visques cada moment com si fóra l'últim dia.
-I demà estaré...? Pues hágase su voluntad. Si estic, bé, i si no, també.
Dora |
I per a convidar (no a tots com diu la cançó, clar), una picadeta i el plat estrella, una imitació-interpretació del cubalibre de foie del Dacosta
Com que ens rebel·lem contra tanta corrupció i tanta injustícia, ens beurem un
Tempranillo, garnatxa tintera i boval
Andrés Valiente e Hijos (Vegalfaro). Requena
Enòleg: Rodolfo Valiente
Aprox. 6,75 €
Fruita madura, un poquitiu balsàmic. Facilet i agradable.
"Disobedience, in the eyes of any one who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion." Oscar Wilde
I ens hem rebel·lat tant que no en tenim prou, de manera que continuem amb...
P'alegrarte 2010 DOP Utiel-Requena
Boval i tempranillo
Condado de Hayon & Danubio. Bodegas Palmera. El Rebollar, Requena.
(Enòleg: Heiner Sauer. Klaus Lauerbac)
6,50 € (5 € comprant 2 botelles a Bueno para comer)
El misterioso Conde de Hayon y Danubio recomienda beber este vino con amigos o amantes y, cuando el momento sea oportuno, bailar un poquito. (No diré res més)
Per a les postres, Alícia ha fet uns volovans amb crema de maduixa i uns amb crema de xocolate i fruita. Boníssims.
I tornaré a bufar el ciri amb un pastís de café, de Paco Roig, encara que siga "testimonial" (el pastís era menudet, però en sobra més que n'hi havia).
I beurem un altre cava Torrelló, que no Mata.
Torrelló Brut Reserva
Celler: Torrelló. Sant Sadurní d'Anoia. Penedés
Macabeu, xarel·lo i parellada
Aprox. 11 €
Fruita blanca, senzillet, fresquet.
2 comentaris:
Espectacular "picaeta", en este cas sinònim de soparot, tan sabrosa per al gust com atractiva per a la vista. Gràcies, amiga, i per molts anys.
Alicia
Ai, anònima Alícia... això d'espectacular... hala, salut i més salut. I gràcies
Publica un comentari a l'entrada