diumenge, 6 de juliol del 2025

Celebració e-fusiva

divendres, 27
Quina sorpresa li donem avui al nostre amic Cosco quan apareixem en la celebració de la seua jubilació a dinar al restaurant Villa Fusió (Albereda Escultor Ramon Inglés, 52, Bétera - 960 658 035), gràcies a la connivència d'Emi, clar.
Aigua, cervesa, vi...

Entrants per a compartir al centre:

Pasta fullada de mus d'oca, poma rostida i dolç de figues

Ensalada temperada de formatge de cabra amb panses i anous

Remenat de bolets, caba caramel·litzada i pernil





Segon plat a triar entre:

Arròs d'ànec confitat, bolets i carxofes

Bacallà gratinat amb verdures i beixamel d'alls porros

Brownie de costella ibèrica esmicolada amb salsa d'epècies




Postres per a compartir: pinya natural, pastís de merenga i llima, pastís de xocolate, gelat.

Café o infusió

Total: 33 € x més de 50 

No parlen valencià.

Un menú concertat per a tanta gent és difícil, sí; a més a més estem en la part de fora, envidrada, i entre uns i altres fan apagar l'aire condicionat, obrin les portes i passem molta calor. Supose que en una tauleta dins i triant els plats serà una altra cosa. Però ho hem passat moooolt bé. Enhorabona, rebonico!


------------
Alberto Pomares, el cuiner i propietari, també estudià a Cullera (ahir parlàvem d'Àlex Vidal, d'Origen); treballà a l'Akelarre i l'Arzak a Sant Sebastià; a València, el Torrijos, el Riff, La Sucursal i l'Hotel Ad-Hoc Parque de Bètera; després obrí el Fusió i més tard el Villa Fusió.