divendres, 27
Quina sorpresa li donem avui al nostre amic Cosco quan apareixem en la celebració de la seua jubilació a dinar al restaurant Villa Fusió (Albereda Escultor Ramon Inglés, 52, Bétera - 960 658 035), gràcies a la connivència d'Emi, clar.Aigua, cervesa, vi...
Entrants per a compartir al centre:
Pasta fullada de mus d'oca, poma rostida i dolç de figues
Ensalada temperada de formatge de cabra amb panses i anous
Remenat de bolets, caba caramel·litzada i pernil
Segon plat a triar entre:
Arròs d'ànec confitat, bolets i carxofes
Bacallà gratinat amb verdures i beixamel d'alls porros
Brownie de costella ibèrica esmicolada amb salsa d'epècies
Postres per a compartir: pinya natural, pastís de merenga i llima, pastís de xocolate, gelat.
Café o infusió
Total: 33 € x més de 50
Remenat de bolets, caba caramel·litzada i pernil
Segon plat a triar entre:
Arròs d'ànec confitat, bolets i carxofes
Bacallà gratinat amb verdures i beixamel d'alls porros
Brownie de costella ibèrica esmicolada amb salsa d'epècies
Postres per a compartir: pinya natural, pastís de merenga i llima, pastís de xocolate, gelat.
Café o infusió
Total: 33 € x més de 50
No parlen valencià.
Un menú concertat per a tanta gent és difícil, sí; a més a més estem en la part de fora, envidrada, i entre uns i altres fan apagar l'aire condicionat, obrin les portes i passem molta calor. Supose que en una tauleta dins i triant els plats serà una altra cosa. Però ho hem passat moooolt bé. Enhorabona, rebonico!
------------
Alberto Pomares, el cuiner i propietari, també estudià a Cullera (ahir parlàvem d'Àlex Vidal, d'Origen); treballà a l'Akelarre i l'Arzak a Sant Sebastià; a València, el Torrijos, el Riff, La Sucursal i l'Hotel Ad-Hoc Parque de Bètera; després obrí el Fusió i més tard el Villa Fusió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada