dimecres, 9 d'abril
Abans de pegar a fugir per Pasqua, quedem a dinar a la terrassa del No es lo Mimmo (Dr Sanchis Bergón, 24)
Mentre esperen que hi arribe, vermut i cervesa (3 € x 2), amb detall d'olivetes. Deprés cervesa (3 € x 3) i aigua (1l 3,50 €)Compartim al centre:
El Tomino del Xef. Formatge típic del Piemont, redonet; amb verduretes torrades (albergínia, carabasseta, ceba morada caramel·litzada, espàrrecs verds) i carn freda, servida a banda (11€)
El Tomino del Xef. Formatge típic del Piemont, redonet; amb verduretes torrades (albergínia, carabasseta, ceba morada caramel·litzada, espàrrecs verds) i carn freda, servida a banda (11€)
Parmigiana. Lasanya d'albergínia, amb formatge mozzarela fos, parmessano, alfàbrega, salsa de tomaca casolana (11 €)
Focaccia al romaní (val 8 €, però te la regalen amb dos plats)
Paccheri Puttanesca. Amb anxoves, tàperes, olives negres, salsa de tomaca casolana, alfàbrega, all, julivert; sense pebrera (13 €)
Tiramisú casolà (6 €). Crema dolá, diria jo.
Cannolo sicilià casolà (6 €)
Café (1,30 €) i tallat (1,40 €)
Total: 22,74 € x 3
No parlen valencià
El joc de paraules és fàcil: no, no és lo mimmo que quan era Mimmo, però hi posen ganes i són molt amables; la cadència entre plats és lenta, i la qualitat no és igual, però... bé, a poc a poc (piano, piano; un po' per volta).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada