dissabte, 12 d'abril
Dissabte de matí i hem treballat, així que ara cal disfrutar-ho. Pensat i fet, a l'Ostras Pedrín (Bonaire, 23. Sant Francesc, Ciutat Vella - 963 767 054). Llanos de Titaguas
100% Merseguera; 12% vol.
2,50 € x 5
Assortiment d'ous de peix: bacallà, llissa, escolà (maruca) i tonyina (16 €)
Pa torrat amb fumats (2,30 € x 3)
Tomaca i ventresca de tonyina (6 € + 8,50 €)
Eriçons (5 € x 2). N'havíem demanat 3; ens n'han posat 5 perquè algun estava un poc buit; no entenc el preu.
Aigua (1,60 €)
Total: 34,77 € x 3
Parlen valencià (només un, però li ho agraïm)
Tot i que sempre està de gom a gom, és un lloc que té gràcia.
Fer dissabte és netejar a fons, però cadascú viu el dia com vol.
Al carrer Bonaire 8 hi ha El Ventorro i, tot i que han llevat la plaqueta, la gent continua fent fotos al cantonet. MAZÓN, DIMISSIÓ!
--------
En acabant ens fem el café a la terrasseta de La Nau (pl. Patriarca, 2), i A., per celebrar el nou treball de D., ens porta un pastís de formatge de Juliet (Bonaire, 22, per on havíem passat però on no ens havíem quedat perquè ja no tenen tauletes IG). Molta sort, bonico!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada