dimarts, 12 d'octubre
Jadelu. Professor Josep Corell Vicente, 1. Foios - 637 795 389
Com vos podria convéncer de la meua aversió pels acrònims per als noms de botigues o bars veient els nous noms que vaig creant; semblen "exercicis d'estil" (JadeluCar, Sense JADE però amb il·LUsió... hahaha); aquest restaurant ja sembla de "fons d'armari"; últimament hi hem vingut molt, unes vegades per a celebrar alguna data especial i unes altres a reunir-nos perquè sí, com avui, que no tenim cap PILar, però la mamma paellera també té ganes que li donen el dinar fet.
Mentre hi anem arribant, uns vermuts, cervesa i aigua amb gas (sense detall de benvinguda).
Garnatxa negra i Sirà
6 mesos en roure francés de tercer ús
14,5% vol.
Bodegas Volver. Pinoso
Rafael Cañizares
(Aprox. 7,50 €)
Fruita negra, llépol, agradable.
Compartim uns plats que ja semblen incondicionals:
(els ha quedat un poc fosca, però està bona)
Ben fregidetes, amb allioli i pebre roig.
[Massa tard m'assabente que del 24 al 26 de setembre s'ha celebrat a Foios la 5a edició de la fira gastronòmica Ben Cuit. Jadelu ha guanyat el primer premi de la tapa amb un figatell de sépia, picada de cacau del collaret i maionesa d'algues, i també el premi a la tapa creativa, amb albergínia a la flama, caldo de kobayaki i formatge de cabra. Haurem de tornar a tastar-les]
Com a plat principal, una paelleta encomanada amb antelació.
Aconseguirà l'aprovació de l'experta? Sííí! (Mira que és difícil que la família ens atrevim a demanar paella en un restaurant...! Per a mi, hi sobra un poquet d'oli, però està bona; 15 € x 4)
Acabem amb un bon café.
Ens conviden (aprox. 29 € x 5). Gràcies, Carmen!
Parlen valencià
Lloc recomanable (com ja he dit altres vegades, un luxe tindre'l al poble, al poble conjugal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada