Havia escoltat allò, un poc groller, de "Tira més un pèl de figa que una maroma de barco", però m'ha sorprés el "Més que dos pèls de gamba tira la mar que ens colpeja" d'Eugenio Viñas a "Las Valencias que saben a Valencia" (Guia Hedonista). Llegiu, llegiu les seues propostes:
Sents i La Cuina, OntinyentEl Yantar, Venta del Moro
Julio, Fontanars dels Alforins
Los Tornajos, Aras
Restaurante 77, Aiora
Casa Manolo, Daimús
Casa Salvador, Cullera
El Gat Negre, Faura,
Ca Marc Gandia.
Gloriamar, Piles
Casa Emilio, Torrebaja (bolets)
Gambrinus, Siete Aguas
La Posada de Águeda, Requena
Casa Chaparro, Riba-roja de Túria
Casa Granero, Serra
El Túnel, Xàtiva (tapes)
El Llorer, Carcaixent
Ca Les Senyoretes, Otos
Don Pique i El Charquito, Port de Sagunt
Casa Baina, marjal de Catarroja
Estela, Tavernes Blanques (paella de fetge de bou)
Ca Xoret, Roca, Meliana.
La Matandeta, Alfafar
Genuina, Pinedo
Pasqualet, El Palmar
Casa Chencho, Utiel (embotit, careta i cansalada a la brasa per esmorzar; bacallà)
Ka Tere, l’Alcúdia (cansalada i blanquet)
Hort i Mar, Carpesa
Les Tendes, Almàssera
La Curra, Torrent
Manolo y Boro, Alaquàs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada