dissabte, 3 d'octubre
El dia comença bé, llegint al llit cara a la mar, i després, el desdejuni a la terrassa, amb un solet ben bo.
I encara millora, que les xiques venen a dinar a la Pobla i primer passen per casa a fer-se el vermut.Vermut artesanal 13:30. L'hora del vermutMeraki. Passeig Colom, 3. Platja Pobla de Farnals
Hi ha tres entrants per a compartir. El primer, ensalada russa; molt bona.
Crema de bolets amb cansalada confitada. Pesadeta, però bona.
Clòtxines cítriques. S'han confós i les han tretes després del plat principal; igual té, i a més a més no valen molt.
Las Ocho 2017 Pago Chozas Carrascal
Boval, Monastrell, Garnatxa Tinta, Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah i Merlot (8 varietats)
14 mesos en roure francés i 12 en botella
Chozas Carrascal. Sant Antoni de Requena
49.516 botelles
21 € (Aprox. 19 €)
Fruita, espècies, herba; suau, agradable.
Per al plat principal podem triar arròs del senyoret (3); saladet, però bo.
boquerons fregits amb maionesa de llima verda (2),
o secret amb parmentier de moniato (0).
I per a les postres, cap de fruites (3) i rebosteria artesana (2)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada