dijous, 18 de juny
Entrevins. Carrer de la Pau, 7. La Seu-Xerea - 963 333 523Comencem en la terrassa amb un vermut Vittore (3€ x 4) o una cervesa (2,50 € x 2), amb el detall d'unes papes.
Avui fem festa i pugem l'escala a la planta principal. Ens hi espera el mateix Guillaume de sempre, amb el seu castellà afrancesat tan graciós i el seu sentit de l'humor tan particular, com si el confinament no haguera anat amb ells.
Sala amb menys taules de l'habitual; totes ocupades. Crec que no ens fan posar-nos el gel hidroalcohòlic, i no ens prenen la temperatura. A taula trobem el codi QR per accedir a la carta, però volem el menú (22 €) i ens deixem aconsellar per al vi (clàssic o distint?). Els tovallons, en bosses de plàstic tancades.
Domaine Moulinier Tradition AOP Saint Chinian
Sirà, Garnatxa
13% vol.
Domaine Moulinier. Peirarua (Pierrerue), els Alps de l'Alta Provença, Costa Blava.
41 € (Magnum)
Fruita alegre.
Trobe a faltar la carícia que fa Guillaume a la botella mentre parla del vi que que servirà; serà que pesa massa?
Aigua (3 € x 2)
Olivetes negres i pa del forn San Pablo (Avinguda de l'Oest, 25)
Al centre de la taula:
Ensalada de tataki de tonyina, tomaca en textures, dacsa i carlota. Bonica i bona.
Säam de papada d'ibèric, clòtxina i suc de gambot. Arriscat; molt bo.
Plat principal a triar entre:
Arròs melós mariner amb sépia de platja, alls tendres i bolets cabriters. Ració abundant. Molt bo.
O llom de vedella torrat amb llenya, verdures i praliné de cacauet
Crema muntada de formatge fresc, amb maduixa, llima verda i hibisc
Detall: Kir Royal
Café: 1,70 € x 5Total: 34,10 € x 6
Lloc molt recomanable.
Parlen valencià (alguns, i fins i tot Guillaume hi dona el pas)
Acabem la vesprada al Carme, al Noble Bar (Cavallers 8)
El xic cubà que ens atén ens convenç de demanar un mojito, i com que és l'hora feliç, 2 x 1 (8€). Només Carme sap l'ingredient secret.
Amb olivetes i variadet salat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada