dimarts, 14 de gener
Ja vos he parlat algunes vegades (1, 2 i 3) de Mimmo Cantina (Doctor Sanchis Bergon, 24. Botànic. Tel. 963154968 / 695104641), un restaurant italià on ofereixen una carta abellidora, original i genuïna, i uns menús a bon preu: 13 € el COMPLET, que és el que triem (dos plats, pa, una beguda, postres o café); també hi ha el "PICCOLO", 9 € (un plat, pa, una beguda i café).Amparo ha rebut un regalet inesperat i ens convida a un vermut (Miró, Reus), amb unes olivetes com a detall.
Trauen a taula una cistella de pa (focaccia) boníssim i xarrant xarrant quasi ens l'acabem abans de posar-nos a dinar.
-Entrants. Van servint-los d'un en un, i per això els compartim.
Caponata siciliana tradicional amb albergínies i ametles. Ja n'hi havíem menjat una altra vegada, però sense les ametles. Boníssima
(La caponata és un guisat tradicional de la cuina siciliana del qual hi ha nombroses variants. S'elabora principalment amb albergínia, tomata, api i oliva tallats fins, cuinats amb oli d'oliva i acompanyats amb tàperes.)
Jo demane una copeta de vi La Transición (100% Garnatxa. Bodegas Soto Manrique, Cebreros, Ávila)
Focaccia casolana "Grigliata" amb formatge taleggio DO, carlotes estofades i bledes de la terra (en principi era l'únic que no havia de dur ceba -ja sabeu, allò de la "intolerància"-, però en duu)
Panzerottino vegetal de massa mare farcit de verduretes torrades i formatge provolone
-Plat principal
Lumaconi (caragoles gegants de pasta) casolans farcits d'espinacs amb salsa de llentilles estofades i formatge pecorino toscà
Pizza napolitana rústica (és gegant), amb tomaca natural, olives del Cuquillo (Múrcia) i anxoves
-Postres
Estem a punt de rebentar, però no les perdonem; això sí, en compartim unes per a les tres: la coqueta de carlota i mascarpone. Café
Total 13 € x 3 (+ vermuts + 1 cervesa)
Excel·lent relació qualitat-preu. Racions molt abundants.
No parlen valencià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada