divendres, 23 d'agost
Del 27 al 30 de setembre de 2018 es va celebrar a l'antic llit del Túria el I Campionat d'Espanya d'Hamburgueseries (The Champions Burger). I qui va guanyar? Una hamburgueseria del Port de Sagunt, Sigular and Co (Illa d'A Toxa, s/n - 961 186 600).
El jurat estava format per Joe Burgerchallenge (Jorge González), Pablo Margós (Pelayo Gastro Trinquet), Carlos Medina (director creatiu de Two Many Chefs), Toni Carceller (concursant de Masterchef, de Foios), Pablo Ministro (Contrapunto, The Little Queen) i Miguel Rives (CEO Gastroagencia).
En segon lloc va quedar l'hamburguesa de carn de bou Dry Aged Burger de Fitzgerald Burguer Company, i en tercer, La Faraona de Burger Beer.
(Altres participants: Lamburguesa, N5 Burger, La Pepita Burger Bar...)
La segona edició (juny 2019) ha sigut a Alcalá de Henares, i ha guanyat The Fitzgerald amb la
Texas Burger: 200 gr de carn de vaca rubia galega, pulled pork fumat, bacó cruixent i salsa barbacoa.
València Secreta
No és habitual que jo isca a sopar una hamburguesa, però ja sabeu que les llistes em perden, al xic li fa comboi, i com que estem propet, allà que anem -amb reserva feta de vesprada-.
Un local gran, amb decoració vintage (tot de mentidetes, clar); totes les taules ocupades, dins i fora -no podem triar terrassa-.
Només hi ha opció de menú (14,90 €), que inclou un entrant, un principal i les postres o el café.
Cervesa Alhambra (2,70 €) i Coca-Cola (2,20 €)
-Entrants, que compartim:
Tabule de quinoa, amb tomaca, cogombre, ceba, panses, julivert, llima verda i herba-sana (jo li trobe gust de cacau i xocolate!).
Creïlles "Singular", amb salsa de tres formatges, pernil i herbes. Les creïlles, ben fregidetes; la salsa, pesada.
-Principal: hamburguesa, clar, a això hem vingut.
La guanyadora, la Singular, és una hamburguesa de 200 grams de vaca rubia galega certificada, madurada 45 dies, amb formatge cheddar anglés, bacó fumat, ceba caramel·litzada, crema camembert i salsa barbacoa casolana. Es pot demanar amb doble de carn (+3 €), que és el que ha fet JJ.
La Gourmet porta formatge fumat, ruca, bolets, paté de tomaca seca i tòfona; és la que demane jo.
Bona carn.
També hi ha la Ibèrica, que duu formatge manxego, pernil, ceba, ou fregit, tomaca refregada i allioli,
i la Setmanal, que va canviant.
Altres plats són carn (vedella, pollastre, porc), tartar de salmó, canelons, poke...)
-Per a les postres ja no podem amb el dolç, només pinya natural.
Total: 18,85 € x 2
Bona relació qualitat-preu. Potser el menú per a sopar és excessiu.
Alguna cambrera parla valencià.
"Las 11 mejores hamburguesas de Valencia" ValenciaSecreta
"Los mejores restaurantes de cocina hamburguesería en Valencia" Gastroranking
Guia Hedonista
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada