diumenge, 25 de novembre del 2018

Aprenent... de tot

dimarts, 20 de novembre

Carrer de la Ciutat de l'Aprenent, 4 - Barri Camí Real, districte Jesús.

Amb un amic estudiant un cicle superior de Direcció de Cuina, no podíem faltar als dinars que s'hi ofereixen. Nosaltres hi hem anat dimarts perquè és quan "actua" el grup de Roger, però està obert tots els dies de classe. El problema és que s'ha de reservar la setmana anterior (961 205 935). Hi ha un Menú Degustació (15 € en concepte de col·laboració) que s'ofereix en un paper imprés i que és explicat per l'encarregada.  Comptem amb una persona, Paula, que serà la que atendrà la nostra taula en cada moment. També hi ha un xic que s'encarrega del servei de les begudes.
Demanem alguna cervesa i vi:

Bala Perdida 2016 DO Alacant
Alicante Bouschet (Garnatxa Tintera)
4 mesos en bóta de roure americà i hongarés
13,5% vol.
Bodegas Arráez. La Font de la Figuera
7 €

Fruita, espècies, balsàmics... llèpol, molt agradable.




-Entrants:
Xupa-xups barbacoa: "saquets farcits de sabor". Original

Carpaccio de caqui, mozzarella, anxova: "deliciosa combinació de mar i terra". Presentació preciosa i molt ben aconseguida en els contrastos (el fons marró és del plat).

Deconstrucció de truita de creïlla: "plat que no et deixarà indiferent pel seu aspecte curiós". Semblava que la deconstrucció ja no estava de moda, però ací la tenim, amb força nova.


-Plats principals:
Arròs al forn: "gran plat de tradició valenciana"


Bacallà a la biscaïna: "des de la gran grastronomia basca fins als vostres paladars"


Ragut de conill amb bolets, caragols i creïlles dofí: "acabant amb un mosset desossat, intens i aromàtic"

- Postres: Delícies de l'obrador

El menú inclou pa de la casa, aigua i café
Total: 17,60 € x 5

No parlen valencià.

És una sensació estranya; en algun moment arribes a pensar que estàs en un restaurant, encara que de seguida caus, no; ets condescendent, benevolent...
Potser hi ha massa plats, però mereix la pena. Hi ha futur!