dissabte, 26 d'agost
Valencia, 199. L'Eixample - 934 51 09 23Topik. Gastronomia llevantinonipona; especialitat en ostres. Adelf Morales
“La millor cuina és sempre la més senzilla”. Josep Pla
Després de fer-nos a peu quasi tot el carrer València (Com poden ser tan llargs aquests carrers?), necessitem aigua.
Aigua (1,80 €) + Pellegrino (3€)
Cervesa (3,50 + 2,15)
Acaben d'obrir després de vacances i falta alguna coseta, però hi ha carta, i algunes propostes fora de carta. Decidim compartir alguns plats:
Pa de coca amb tomàquet (3,50 € x 2)
Alguna vegada vos han preguntat "¿Me verifica?". A quadres ens hem quedat. Resulta que ens demanaven que tastàrem el vi per veure si estava bé.
Caminante 2016 DO Catalunya
50% Garnatxa Blanca, 35% Chardonna, 15% Chenin Blanc
10 mesos en bóta de roure francés
13,5% vol.
Terra Remota, Sant Climent de Sescebes. Empordà
Marc i Emma Bournezeau
27 € (19,60 Vinissimus)
Fruita de pinyol, tropical, flors, forn, pedra... Elegant.
Creïlles braves amb wasabi. Llesquetes de creïlla finíssimes; cruixent per fora. (4,85 €)
Croquetes d'ortiga de mar (2,10 € x 4)
Dim sum de cua de bou (8,90€)
Chipis (calamarsonets que han quedat un poc sonsos, com bullidets, amb rossinyols; 14 €)
Calamarsons farcits de botifarra i les potetes (7,90 €)
Bistec tartar (9,90 €)
Caneló fred de tonyina, guacamole i salsa Ponzu (9 € x 2 ). Original
Formatges (no ens saben dir molt bé quins són; 11 €)
Total: 31,85 € x 4
Un lloc on es menja bé, sense que siga memorable
Parlen català, però poc.
Verema/Abreunvinito
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada