Del 13 al 16 de setembre
(imatge: maratonfotografico)
lovevalencia Hi ha servei d'autobús gratuït des del centre.
Després d'haver passejat per la platja i treballat un poc amb l'ordinador, encara queda temps abans de dinar per fer una ulladeta a la fira de la tapa. Molt d'ambient, famílies, parelles, grups d'amics... Hi ha cues (entrada, compra de fitxes, parades) però són lleugeres.
Comprem 4 fitxes, a 1,20 €. Hi ha 24 parades i en cadascuna ofereixen 3 tapes, la majoria saldes, però n'hi ha alguna dolça.
Canviem una una fitxa per una cerveseta Mahou, i tres per tapes:
- Terra de botifarra i gamba embolicada en Air Bag
Rest. Secreto de Javega, Albacete
- Bacallà Mahou
Cervecería Riviera
- Llesca de sardina fumada sobre tomata del Perelló
Taberna El Sitio
I podíem haver seguit, perquè moltes tapes tenien una pinta boníssima, però no és el cas, que tenim dinaret de diumenge.
Quin luxe un lloc com aquest de cara a la mar!
Gran festa del marisc
Del 7 al 23 de setembre, al riu, entre el pont de les Flors i el de Calatrava.
dissabte, 8 de setembre
La qualitat dels productes no està malament, però s'ha de fer cua per comprar els tiquets i després cua en les diferents parades per obtindre els plats, en alguna d'elles massa temps; si t'ho repenses i vols alguna cosa més... has de tornar a fer cua?Hi ha una mariscada per a 2 persones a 43 € i una altra a 69 €. Nosaltres demanem plats solts:
escopinyes (berberechos) al vapor 6 €
navaixes a la planxa 9 €
polp a la gallega 10 €
ensalada de bou de mar i cabra de mar (centollo) 10 €
petina variada (zamburiña) a la planxa 6 €
pa 1 €
cervesa Estrella de Galicia 5 €
Fora de l'envelat potser s'està més fresquet i tranquil, però està un poc fosc. Mengem dins. Experiència curiosa.
Destapate 2012, Concurs de Tapes d'Elx (22 octubre-19 novembre)
gastronomiaycia
("Elx" no apareix enlloc, el valencià tampoc... no ens mereixen, però...)
El principal certamen de tapas de España se celebrará del 5 al 7 de noviembre y presidirá su jurado el chef Albert Adrià
Las tapas que compiten en el concurso también se servirán en la barra de los bares y restaurantes de la ciudad para que los aficionados puedan saborearlas durante la semana del 5 al 11 de noviembre en el mayor Festival de Tapas del país
llegi l'article a elcatavinos
2 comentaris:
Amb aquestes propostes, qui s'hi resisteix? Farem un tastet d'alguna tapa, o del marisc, o...
Queti, jo ja he anat al Maris Galicia. La qualitat no està malament, però és un poc massa "mega", i les cues no estan molt ben pensades. En fi, a patir una miqueta.
Publica un comentari a l'entrada