dilluns 24 de setembre de 2012; 20h; 5 €
Comencem amb un poc de rertard, amb una miqueta de desorganització, però va, amb bona voluntat... La "presentadora" no es "presenta", després sabrem que és una espécie de representant que està muntant una empresa d'enoturisme de la zona. Ens fa una introducció breu sobre la zona de Manchuela i el per què dels vins ecològics. I passem al tast:
Boval
Bodegas Vitivinos. Villamalea, Albacete
Enòleg: José Pascual Gracia Romeo
4 €
-Roig granat/picota
-En teoria, no hem d'olorar fruita perquè no porta rent afegit; terra mullada (boval)
-També en teoria, mostra nervi; té un final àcid (potser està massa calent).
Abreunvinito
2. Flor del Paraiso 2011 Rosado
Boval
Cooperativa San Antonio Abad. Villamalea, Albacete
Enòleg: Javier Ocón Gallego
3 €
-Transparent, brillant, roij-taronja-ceba
-Maduixa, llepolies, fruita
-Fruita, fresc, suau, (en teoria amb "xispa")
Abreunvinito
elmundovino
3. Vitis Natura Roble 7 2010
Boval, cabernet sauvignon, cabernet franc, sirà, petit verdot (en teoria, 80 % merlot, 20% sirà)
7 mesos en bóta de roure americà
Vitis Natura SL. Casas de Sta Cruz, Cuenca
Enòleg: Antonio Soler Roldán
11 €
-Capa mitjana-alta. Picota
-Fusta (roure), violeta, cuir, vainilla, espècies, pebre
-Astringent i alhora suau. Balsàmic. Final àcid, amarg
Abreunvinito
Merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc
2-3 mesos bóta
[abans VT Castilla]
-Color picota, rivete violeta, capa mitjana, més brillant que l'anterior
-fruita, compota, móres, un poc de fusta
-(en teoria, entrada vigorosa, "són cuerpos vuvos"), un poc més "interessant" que els anteriors
Aprox. 10 € (?)
Abreunvinito
Airén
Vitis Natura SL
-Blanc pàl·lid, reflex verd?
-fruita blanca, aranja, flors
-fresc, àcid, lleuger
5 €
Abreunvinito
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada