dilluns, 24 de setembre
Dr Serrano, 19 Russafa 678 725 311
I després del tast i haver-nos trobat allà tanta gent, haurem de sopar, una volteta pel barri i entrem en un lloc per on havíem passat centenars de vegades però que no coneixíem, un asturlleonés.
Demanem 5 plats per a compartir (entre 7,50 i 9,50 € cadascun):
-Ensalada d'endívia, bonítol i allioli de mel
-Pernil i embotits de Lleó
-Empanada Batallon de bledes i creïlles, amb pebre roig picant picant
(molt bona, encara que un poc anestesiant, però passa de seguida)
-Formatge Pata de mulo al forn
(llet d'ovella)
- Truita de creïlla guisada, amb salsa
(ben curiosa)
Per a les postres (ens avisa que són generosos en les racions), 1 de tiramisú amb mantecada d'Astorga (interpretació curiosa) i 1 d'hojaldres amb xocolate calent (també 3).
DO Tierra de León
Prieto Picudo
Bodega: Hijos de Rafael Alonso / Pardevalles. Viñedos y Bodega
Valdevimbre, León
Enòleg: Rafael Alonso Santos
fitxa
Fruita madura, cireres, balsàmic, un poc de fusta, vainilla.
Llaminer, dolç i especiat, suau, fruita. Agradable
28 € (aprox 13-15 €)
Total: 77,50 (15,50 pers.)
Un lloc agradable, amb un servei atent.
Com diu Abreunvinito, ens espera el cocido maragato a l'hivern.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada