10 de desembre. Mercat del Grau. Primera edició del concurs nacional “Millor Tortell de Reis Artesà d'Espanya”, organitzat pel Gremi de Forners i Pastissers de València i el Gremi de Mestres Sucrers de València, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València.
Millor Tortell de Reis Clàssic:
X CONCURS MILLOR PANETTONE ARTESÀ CLÀSSIC D’ESPANYA 2025 (Gremi de Pastisseria de Barcelona - 4/11/25)Pastisseria Monplà. Massa mare natural, corfa de taronja ratllada, aigua de flor de taronger (30 €; 38 € farcit)
2n Premi: Sukar Pastri Shop (Pau, 16. La Xerea, Ciutat Vella)
3r Premi: Pana David (Meliana)
Millor Tortell de Reis Artesà d'Innovació:
Pastisseria Pana de Meliana, amb tortell farcit de cacau del collaret i decorat amb bombons de cacau (40 €)
Pastisseria Pana de Meliana, amb tortell farcit de cacau del collaret i decorat amb bombons de cacau (40 €)
2n Premi: Forn Mariu (Ibi)
3r Premi: Más Que Pan (Tavernes Blanques)
GuíaHedonista (12/12/25)
ValenciaSecreta (11/12/25)
I on estan els premis per a la casca???
------------------------
1r: Pastisseria Oriol Carrió, Barcelona (40 €)
2n: Horno San Bartolomé, València
3r: Flor de la Pasión, Sevilla
V CONCURS MILLOR PANETTONE ARTESÀ DE XOCOLATA D’ESPANYA 2025
1r: Cal Jan, Torredembarra, Tarragona
2n: Panes Creativos, Barcelona
3r: Vallflorida Xocolaters - bylluiscosta, Sant Esteve de Palautordera, Barcelona
-------------------------
Coneixeu les Tisores de Santa Llúcia? Són un dolç artesà de pasta de brioix amb forma de tisores (Santa Llúcia és la patrona de modistes i rellotgers, a més de protectora de la vista), farcit de massapà, nata o crema i amb fruita confitada al damunt.
---------------------
Esperem la campanya de la casca de Tasta'l d'ací!!




Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada