dijous, 21 de desembre
Ma que trobem a faltar el S'alat de Clara quan els de la Cutxipandi hem de quedar a sopar, però The show must go on, i cal buscar alternatives; per si fora poc, la pobra que s'ha encarregat de trobar taula per a un 21 de desembre no ha pogut vindre: Canalla Bistro (Mestre Josep Serrano, 5. Russafa, l'Eixample - 963 740 509)
Quines boquetes tenen els col·legues! I no ho dic pel menjar; mare... si ens hem pogut riure! En algunes coses, sembla que no passen els anys, i ja en fa quasi quaranta que els conec (a alguns, tota la vida!).
Per a no estar pensant, demanem un dels menús per a compartir (36 € x 8; l'altre és de 41 €)
Cucurutxo cruixent amb tartar de salmó, alvocat i wasabi.
Bonic, senzill.
Causa limeña vegetal, amb cebetes torrades, tomaca concasse (escaldada i picada), pinyons i maionesa d'ají (pebrera)
Còctel Kuzco Menú: Pisco, licor d'aranja, puré de cítrics, mango i soda (5 € x 6)
Prescindible
85% Monastrell, 15% Garnatxa
12 mesos en fudres de roure francés
14% vol.
Casa Castillo. Jumilla
25 € x 2 (Aprox. 13,90 €)
Fruita, espècies, herba... no sembla monastrell.
Causa limeña vegetal, amb cebetes torrades, tomaca concasse (escaldada i picada), pinyons i maionesa d'ají (pebrera)
Jo les trobe delicioses, però l'expert en conserves se les deixa al plat!
Nigiri sàndwitx amb ànec Pequín.
Nigiri sàndwitx amb ànec Pequín.
Fins i tot els que són reacis a l'ànec se'l mengen.
Gyoza de porc i verdures amb salsa hoisin (soia, mantega cacau, sucre, vinagre d'arròs, sèsam, pebre...) de pimentó torrat i salsa Ponzu (iuzu -cítric-, salsa de soia, mirin -vi d'arròs-, vinagre d'arròs, alga kombu, katsuobushi -tonyina seca i fumada-)
Curri roig de galta de porc estil Canalla amb arròs gesmil
Sorbet de pinya torrada al rom amb salsa anglesa de coco i espècies
Xàmbit de Ferrero Rocher
Café (2 €) i infusió (2,50 € x 2)
No acabe d'entendre la decoració nadalenca...
Gyoza de porc i verdures amb salsa hoisin (soia, mantega cacau, sucre, vinagre d'arròs, sèsam, pebre...) de pimentó torrat i salsa Ponzu (iuzu -cítric-, salsa de soia, mirin -vi d'arròs-, vinagre d'arròs, alga kombu, katsuobushi -tonyina seca i fumada-)
Curri roig de galta de porc estil Canalla amb arròs gesmil
Sorbet de pinya torrada al rom amb salsa anglesa de coco i espècies
Xàmbit de Ferrero Rocher
Café (2 €) i infusió (2,50 € x 2)
Total: 48,72 € x 8
Alguns demanen un colpet i els porten Jägermeister (licor d'herbes) i Thunder Bitch (whisky canadenc).
Parlen valencià.
Sé que diuen allò de "El dinar reposat; el sopar passejat", però demà ens alcem prompte i ens n'anem a casa, encara que algú sí que el passeja...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada