dimarts, 12 d'abril de 2022
A l'institut fem un dinaret de germanor a la Lambrusqueria (Comte Altea, 31-36. La Gran Via, l'Eixample. 963 340 753); anava a ser al carrer, però com que plou passem a l'interior, un lloc fosc i sorollós.Al web llig que s'inspiren en la tradicional trattoria; no he trobat si a Itàlia la lambrusqueria és un lloc on es beu Lambrusco (raïm, vi, DOC), si és habitual... Tant se val, nosaltres no el demanarem
Merlot, Sangiovese, Corvina
12,5% vol
Lenotti. Bardolino-Verona
11,95 € x 3
Al compte hi ha un altre vermut (3 €), diverses cerveses (Doble Maestra, 2,90 € x 2; Doble, 2,40 € x 8; 00, 3 €), aigua Solan de Cabras 0,5 l (1,50 € x 7), vi (copa, 2,40 € x 2; Paso a paso, 13,90 €; Basa Verdejo, 14,95 €).
Per al primer plat, hi ha dos tipus d'ensalada, crema de carabasseta...
Jo, ensalada amb espinacs, tomaca, ceba i ricotta.
Tarden molt entre els primers plats que serveixen i els últims.
No cobren les cistelletes de pa.
Per al segon plat, podem triar entre dos tipus de pasta, costelles a la mel i melanzane (albergínia) alla parmigiana, que és el que demane.
Està bona.
Per a les postres, en un primer moment només ofereixen panacota i poma al forn; després també tiramisú i pastís de formatge, el que jo demane (prescindible).
Café (1,40 € x 3; tallat, 1,70 € x 6; amb llet, 1,90 €)
Total: 16,50 € x 20
No parlen valencià.
Acabem la vesprada amb una misteleta (6 €) o una copa al café Balli (Almirall Cadarso, 11). I no, el Seagram's no són cigrons, haha.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada