A poquet a poquet ha anat passat aquest estiu tan estrany -esperem que mai no n'hàgem de veure de pitjors-; ja estem a 24 (una setmana justeta per a la tornada a l'escola; com serà enguany?) i a la Guía Hedonista llig 31 propostes de plats per a aquests dies. Haurem de posar-nos les piles.
1) Jesús Terrés: Tellines en Anyora Bodega
2) Paula Pons: Sardines de Pescadería Viki (Mercat Rojas Clemente)
3) Esther Cerveró: periodista - tonyina del ronqueig en Tavella
4) Maje Molla: Mosquits de mar (munididae, llangostes) en Bar Aduana
5) Vicent Molins: Pepito de titaina en Bar Mistela (forn Estellés)
6) Nicola Sacchetta: Pizza al metro en Viva Napoli (el Canyamelar)
7) Marcos Robles: Entrepà de pernil i formatge en Agustín Rico
8) Kike Taberner: Hummus i falafel en Kukla
9) Fernando Miñana: Pastís de formatge de Solaz en el Mercat Central
10) Sisko Estellés: Arròs verd de mar en La Ferrera (Pinedo)
11) David Blay: Paella en Lahiver (El Saler)
12) Lidia Caro: Escabetx en Napicol
13) Olga Briasco: Hamburguesa en La Más Bonita (Alboraia)
14) Diego Olbiol: Figatells i coques de dacsa en Bar Poma (Bellreguard)
15) Alejandro García (Casa Montaña): Pericana en Pitxó (Moixent)
16) Belén Solaz: Pizza en Toni (Pobla de Farnals)
17) Héctor Molina: Escalivada en Hotel Voramar (Benicàssim)
18) Eva Mañez: Arròs al forn en Forn de Tonico (Alcossebre)
19) Kiko Vidal: Ceviche en Hotel Hey (Peníscola)
20) Maje Martínez: Espardenyes de Chuanet (Benicarló)
21) Raisa Gallegos: Pad thai en Monsoon Thai (Xàbia)
22) Rafa Viguer: Polpo sec de Dénia en Casa Benjamín (Dénia)
23) Nacho Lurbe: Lasanya en Brel (El Campello)
24) Xavi Moret: Tortilla cremosa en O Muíño Vello (Redondela, Pontevedra)
25) Estefanía Pastor: Pulpo a feira en O Candal (Fonsagrada, Lugo)
26) Javi Revert: Peix a la brasa en Güeyu Mar (Vega, Astúries)
27) Victoria del Hoyo: Orella de porc en Casa Rosita (Mira, Conca)
28) Dulce Iborra: Musclos i ostriones en Musclarium (Sant Carles de la Ràpita, Tarragona)
29) Joan Ruiz ('Esmorzaret'): Braves en Ca's Batle Negre (Banyalbufar, Mallorca)
30) Manu (Vidas Cruzadas): Caldereta de llamàntol en Bodega Barahona (Ses Salines, Mallorca)
31) Edu Torres (Molino Roca): Daurada a l'ast (espeto) en La Milla (Marbella, Málaga)
Marta Moreira: Bacalhau en Açude (Ponte de Lima, Viana do Castelo. Portugal)
Luca Bernasconi: Canederli amb speck i bolets en Fuciade (Moena, Trento. Itàlia)
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