dijous, 28 de març
961 144 816 / 640 916 857 / 640 930 667
Hui al xic l'esperava un dia difícil a la faena; quan ha arribat a casa, m'ha proposat anar a dinar al Kaori (Carles Cervera, 8. Russafa). com li he de dir que no? Que hi haja taula ja és una altra cosa, però telefone. No em contesten, però baixem igualment. Hem tingut sort, ens donen una tauleta alta amb tamboret de cara a la cuina (no s'hi pot veure del tot com preparen els plats, però alguna coseta sí, i podem parlar amb el cuiner Alberto González)
Comencem amb una copeta de vi blanc.
Laudum Chardonnay Joven 2018 DO Alacant
Chardonnay
BOCOPA. Petrer
Copa 2,90 € (Aprox. 4,25 € botella)
Marieta DO Rías Baixas
100% Albariño
12% vol.
Bodega Martín Códax. Vilariño, Cambados, Pontevedra
Copa 3 € (Aprox 8,5 € botella)
Podríem haver demanat el menú del dia, però ens deixem aconsellar (només triem un dels donburis,
literalment «bol», és un plat tradicional de la cuina japonesa compost d'un gran bol d'arròs sobre el qual es disposa tota mena de guarniments):
- Sépia arrebossada amb panko japonés, tàrtar de ventresca, mora, nap daikon, ous de peix volador, salsa dolça-àcida amb toc d'albàfrega (13,90 €) [Glups, no he fet foto!]
- Maki de llangostins, alvocat, escuma de llamàntol i banana mascle, ous de peix volador i llet de tigre (9,90 €)
- Niguiri de ploma ibèrica, amb reducció de PX, escuma de creïlla i kimchi, bolet xiitake, yuzu kosho (pesto) (7,60 €)
- Niguiri d'anguila amb foie micuit i escuma de gerd i yuzu miso, amb maduixa deshidratada (9 €)
- Hayasi-don: guisat tradicional japonés de carn de vaca i bolets, amb croqueta de nècora i arròs blanc (7,80 €)
No demanem postres.
Tot està boníssim (potser repeteixen massa algun ingredient com els ous de peix volador o la llet de tigre).
Total: 33,70 € x 2
(A l'altra, ens conformarem amb el menú:12,90 €).
No parlen valencià
katablok "Un altre japo russafí"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada