dijous, 7 de desembre
Dia de compres a la capi i la tia no s'ho vol perdre. Es va fent tard i al final cal dinar on siga.
Orio. Grup Sagardi. Sant Vicent Màrtir, 23 - 963 511 992
Tot i que és un lloc de pintxos, nosaltres volem dinar a la carta i passem al menjador de dins, amb taules i tamborets alts.
Les xiquetes comencem amb pintxos variats
i croquetes de pernil ibèric (boníssimes) i de bacallà (molt bones). 12 €?
Nosaltres compartim:
A mi manera 2016 DOCa Rioja
Tempranillo
14% vol.
Benjamín Romeo. Bodega Contador. San Vicente de la Sonsierra
11.000 botelles
20 € [13,50 € Vinissimus]
Molt frutal, to mineral, dolç; molt bo.
Ostres "Spéciale de Claire" de Marennes-Oléron (3 € x 6). Molt menudetes, però són capaces de portar-nos la mar a la boca.
Navaixes de Dénia a la graella (19 €)
Calamarons en la seua tinta (14 €). La salsa està espectacular, la suquem tota amb pa.
Truita de bacallà (9 €). Amb l'ou poc fet per dins. Exquisida.
Ous remenats amb bolets de temporada (12 €). Deliciosos.
Entrecot de vaca vella (16 € x 2). Era per als dos grandassos, però en mengem tots, i agrada tant que en demanem un altre plat!
Amb les postres ens moderem:
I cafés.
Disputa a l'hora de pagar. Guanya Micalet (o perd). Trobe que deu haver eixit car el dinaret improvisat (x5).
Parlen valencià, amb bona voluntat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada