dissabte, 14 d'octubre
Ryukishin. Salamanca, 12. Gran Via, L'Eixample - 963 236 441
Què és el ramen i per què s'ha fet tan popular? A Directo al Paladar en trobareu informació. Hi recomana veure el vídeo Ramen Dreams. Jo m'he apuntat fa temps a la moda.
Comencem compartint un aperitiu
Edamame. No m'agrada massa perquè està fred, de nevera (2,50 €)
Per a beure, Jj, aigua amb gas (2 €); jo, un pitxeret de sake Gekkeikan calent (5 €)
Gyoza amb verdures (4,90 €). Pasta fineta; saboroses
I després cadascú ens demanem un ramen
Jo, Shio ramen (9,30€) Caldo lleuger fet amb verdures, pollastre, porc i algues kombu. Servit amb char siu de pollastre, bambú, cebollí i remolatxa. Si vols ou, has de pagar 1 € més.
Lleuger, com he demanat, però saborós, i al final ompli.
Recorde com el menjaven al Japó, però jo no m'atrevisc a xuplar-me els fideus, i vaig enrotllant-los amb els bastonets i la cullera.
JJ, Shoyu ramen (9,30 € + 1 €). Caldo saborós fet amb verdures, pollastre i porc; servit amb char siu de porc, bambú, cebollí i remolatxa.
No demanem postres.
Total: 17,50 € x 2
Servei atent i amable. No parla palencià.
Diuen que és el millor ramen de València; jo només el puc comparar amb el de Ramen Kuma, que recorde molt més contundent, però que vaig tastar fa molt de temps.
plateselector
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada