dissabte, 17 de novembre
El xic ha tornat. Fem un passeget pel barri, i com que hi ha tanta oferta gastronòmica nova, hem d'anar posant-nos al tall (per cert, ahir tots -quasi tots- els bars i restaurants estaven de gom a gom. Serà l'efecte Rajoy?)fb |
L'ostra Fine de Claire és una ostra clàssica, creada segons un rigorós procés als Parcs de Marennes; després de dos o tres anys, es dipositen en estanys menuts anomenats claires, on es barregen aigua dolça i salada, amb la finalitat d'endurir la seva closca i afinar la seua carn durant quatre setmanes abans d'arribar el moment de la recol·lecció. (Valencia City)
6 ostres, 16 €
Òbviament, no es pot dir que no estiguen bones, però jo, quan em decidisc, demane excel·lència.
-Salaons assortits: ous de peix, moixama, sardina marinada i anxoves en oli (16 €)
Sí o no? No. Solament la qualitat de la sardina marinada destaca un poc.
-Ensalada de carxofa (10 €)
M'asseguren que les carxofes són naturals, i són de conserva, una bona conserva, sí, però no fresques. La tomata i el pernil... no, no, roïns, no estan.
Cruixent de xocolate (5 €)
cincceps |
Ens recomanen un vi francés bonííííssim, el Beaujolais Nouveau, que no dic que no, però preferim arriscar.
Capricho 2009 DO Utiel-Requena
45% cabernet sauvignon, 35%merlot, 20%tempranillo
Bodegas Palmera. El Rebollar, València. (L'Angelet d'or)
Projecte personal de Bern Knoller (Riff)
Propietari: Heiner Sauer
Enòleg: Klaus Lauerbach
Vi amb cos, redó, fàcil de beure. Per a mi un poc massa fumat.
10,50 €
elmundovino
[Hi ha un Probablemente Capricho del mateix celler, i un Capricho de Bodega Sánchez Zahonero, DO València]
TOTAL: 66,55€ (2 pers.)
Cobren 3 € de servei de taula i 10 % d'IVA.
Sé que últimament no estic molt positiva en les crítiques, i sé que és molt difícil tirar endavant un projecte, però si de totes les possiblitats que hi ha tries obrir un lloc "chic", després no pots anar amb miquetes, no?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada