Canalla Bistro - Menú migdia Cuina Oberta: 20 €
Mestre Serrano, 5. Russafa. 963 740 509
divendres, 16 de novembre
Açò del Cuina Oberta ja no té massa sentit, perquè ara quasi tots els restaurants ofereixen un menú a migdia a preus més o menys interessants, però mira, és una bona ocasió per fer una eixideta amb els col·legues. L'única diferència entre el menú del cuina Oberta i el menú d'entre setmana és una entrada més (ara en són quatre), i també estan ja determinades. Després es podrà triar entre dos principlas.
-Croquetes de pollastre a l'ast
-Nem vietnamita de salmó, crema de formatge i ruca
verema |
- Ensalada de bròquil, pollastre picant i salsa Cèsar
Més bona que bonica. El bròquil està al punt i queda bé amb la salsa. El pollastre, no se sap molt bé el que és.
-Bocata de cansalada, cogombre i salsa Hoisin
Proposta divertida. la cansalada té una textura escumosa, com una poma torrada.
(la salsa hoisin és xinesa, agredolça, amb soja, all, vinagre i vitet)
-Curry roig " Thai" de porc ibèric
(pica molt)
o -Gulasch de corbina " Canalla" amb soja
Les mandonguilles estan bones, amb una textura molt esponjosa (semblen cotonets), però la soja monopolitza el plat i no deixa assaborir-les.
Postres: flam de carabassa, formatge fresc, nous i moscatell
Proposta original, amb el potets de vidre (probablement haurien de ser un poc més menudets). La carabassa, boníssima, potser un poc massa dolça; la textura del formatge s'assembla massa a la de la crema de nata preparada.
Quant al vi, dubtem entre un Valtosca (quant de temps sense tastar-lo!) i un CURII que no conec. Juanma ens recomana el segon, perquè és una raresa difícil de trobar.
Els elaboradors són Alberto Redrado (restaurant L'Escaleta) i Violeta Gutiérrez de la Vega (filla dels de Casta Diva)
Sirà
Xàbia (sense celler)
22 €
A l'etiqueta no hi ha cap informació, solament posa: "Vino. Producto de España"; hi ha una adreça, de Jávea!
Trobe que el nom, Curii (hahaha, jo pensava que es llegia [kurdos]) té a veure amb una alqueria del segle XIII, a Xaló (Viquipèdia)
A Verema el qualifiquen de "plaer terrenal". Sent no haver pogut captar-ne la quinta essència, però sí, és agradable de beure.
cronicaeconomica
verema
(El menú ja l'havíem pagat en fer la reserva. Ens cobren les 2 cerveses i el Bitter. Amb el vi i els cafés: 34,40 €; TOTAL: 28,60 € pers)
---------------------------------
dijous, 8 de novembre
S'ha fet un poc tard i pensem dinar fora, però no hi ha temps de rodar. Triem el Canalla, per allò del menú.
Jo pensava que podíem triar les entrades i el plat principal de la carta, però sols es pot triar el segon d'entre 2 propostes. JJ no es demana l'hamburguesa que li abellia.
-Ensalada russa Ricard Camarena. Un clàssic (m'hauria agradat tastar alguna altra cosa nova)
-Nem vietnamita de salmó amb crema de formatge i ruca
Textures interessants, sabor intens
-Bunyols de bacallà (Un altre clàssic. Fantàstics, això sí)
Lasanya de bolets i llom amb beixamel d'avellanes
Molt bona
Textures de xocolate
Rojo y Negro. Cosecha Roja 2008 DO Alacant
Garnatxa (monastrell, merlot i sirà: 5% ?)
12 mesos de bóta de roure francés
Bodegas Gutiérrez de la Vega. Parcent, Alacant.
Enòloga: Violeta Gutiérrez de la Vega
18€
Fruita, espècies, lleugerament torrat. Suau. Agradable.
TOTAL 2 menús + vi: 58 € (no ens cobren les cerveses de l'inici; crec que entra 1 beguda al menú)
El menú és una bona opció. I si no ens demanàrem vi... eixiria molt bé de preu (vinga, la pròxima sols una copeta)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada