dilluns, 4 d'agost
Pensat i fet, quedem a sopar per Benimaclet, a La Negri (Albocàsser, 27 - 644 073 209 / 960 152 819); tenim taula al carrer; fa bona temperatura.Aigua (2 €)
Una copeta de vi. No ens aclarim amb el xic que ens atén, al final fa el que vol (Rioja Selva Nevada -Vino Villota, Laserna, Àlaba- 4,50 € x 2; aprox. 10,22 € 75 cl; Viña Zorzal Garnatxa Zorzal Wines. Corella, Navarra - 4 €; aprox. 7,80 € 75cl).
Compartim al centre:
Gilda de piparra i anxova (2,50 € x 2)
Gilda de piparra i anxova (2,50 € x 2)
(Hi ha una Gilda Reial, amb carabassa, tomaca seca... però que no porta anxova ni aladroc i no la volem)
Stracciatella, sardina fumada i pistatxos. Fresqueta i agradable (15,50 €)
Ou 65º, parmentier de tòfona i cecina cruixent, servit en una closca d'ou molt graciosa (9,50 €)
Albergínia torrada, amb miso, formatge feta, tomaca seca i olives negres picants. Plat deliciós, saborós, imprescindible (11 €)
Pastís de formatge (tarta Alfredo; 6,50 €); està bo, encara que jo, com sempre, eliminaria tots els extres, en aquest cas, neula desfeta.
Total: 31,25 € x 2
No parlen valencià
Lloc recomanable, tot i que han multiplicat la capacitat x10 i el lloc ja no té l'encant inicial
------------------
*fer del negre groc: Fer veure una cosa per una altra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada