-------
A la Guía Hedonista publiquen "Alcachofas: el ránking que nos faltaba"
-carxofa jueva d'Aladroc, Russafa
-flor de carxofa confitada de Casa del Molino, Rocafort
-carxofa en tres textures, Baret de Miquel, Dénia
-carxofa confitada amb puré de creïlla i tòfona del Guisante Rojo (Cabanyal)
-carxofa amb ou, de Percaler (Patraix)
-coca de carxofa i pernil de Charlie Brownie (Calixt III)
-carxofa en tempura amb crema de boletus i cansalada ibèrica de Rioja (Benisanó)
-carxofa a la planxa del Richard
-El Rinconcico, Mora de Rubielos
-Bar X
-carxofes amb polp a la brasa de Tavella
-carxofes amb tòfona ratllada de Barrafina
-Casa Baldo, amb pernil
-carxofes amb bearnesa i gamba blanca de Flama
-carxofes a la planxa de Ca Pepico
-carxofes amb ou escaldat i pésols en Yarza
-Oganyo, amb papada ibèrica i pinyons
-Q’Tomas, amb ou i tòfona
-Askua
-Saxo
-Pura Tapa, Botànic
Amb diners carxofes i amb paper milotxes: S'usa per a realçar els avantatges de tindre un poder adquisitiu elevat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada