diumenge, 1 de març de 2020
"Al març marcer, sol carasser", diu el refranyer. I sí, el sol ix i s'amaga; el vent bufa i para; i el cap, va com va, però no podrà amb un dinaret de diumenge.Jadelu. Plaça Professor Josep Corell i Vicent, 1- Foios - 637 795 389
Aigua amb gas (2 € x 3) i cervesa (2,50 €), sense detall de benvinguda.
-Creïlles braves fumades (6 €). Es nota el gust de fum; potser hi falta una miqueta de sentidet, i crec que tancar-les al pot, tot i que fa boniquet, les reblaneix
-Calamar de platja amb llima verda i formatge feta (14 €). M'agrada més el calamar a la planxa sense disfressa.
Tellines (11 €)
-Carranc de closca tova (7 € x 2). Curiós.
-Arròs amb conill i carxofa (15 € x 3). Hauríem preferit un arròs sec en llanda, però només el fan entre setmana. Cal demanar-lo quan es reserva taula. Bo sense més.
Sense pa.
Tallat (1,85 € x 2)
Total: 34,10 € x 3
M'agrada molt que hi haja un restaurant així al poble, tot i que potser ix una miqueta car (tenint en compte que no hem demanat vi ni postres)
Parlen valencià, un poquet almenys
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada