divendres, 5 de maig
Il bocconcino. Quart, 13 - 963 23 03 98Després d'un curset divendres de vesprada, ens mereixem fer-nos una bona cervesa, o més. De camí cap a casa passem pels barris del Mercat i del Carme i decidim quedar-nos-hi, que no sols hi ha Russafa, clar! Molta gent, molt de guiri, tot ple; i si veiem algun lloc buit... sospitós (no?).
Passem per Il bocconcino, on fa temps jo havia dinat amb un menú del dia, bo i a molt bon preu i, com que tenim taula (taula alta amb tamborets), ens quedem. Sort, perquè dos minuts més tard la gent ja ha de fer cua.
Mentre esperem la tercera en no-discòrdia, ens fem un Martini, que no vermut (!); quan arriba, ella es fa una cervesa.
Després ens farem una botella de vi. Podíem triar entre un bueno y barato, i no sé ben bé què, però al final seguim la recomanació de la cambrera italiana, que ens porta el que a ella li agrada:
Lamberti Santepietre Bardolino Clasico DOC
60% corvina; 20% rondinella; 10% molinara; 10% merlot.
12% vol.
Cantina Lamberti. Calmasino, Verona, Vèneto
18 € (Aprox. 5-6 €)
No sabem l'any, però sembla vell. Al final, ens va agradant.
Compartim diversos plats:
Involtini di melanzane: albergínia, mozzarella, tomaca seca, ruca, parmesà (6 €). A Itàlia, és un plat fred. A nosaltres ens hauria agradat amb un punt calent, però està molt bo. Un bon entrant.
Arancini di carne: arròs, pésols, pernil dolç, mozzarella i carn bolonyesa (2,50 €)
Arancini 4 formaggi (2,50 €). El redonet.
Pizza Bocconcino (8,50 €): tomaca, mozarella, pernil i formatge fumats, ruca.
I encara demanem unes postres: Torta della Nonna (4 €)
I café.
Total: 13,50 € x 3 (Ostres, no ens han cobrat el vi!)
No parlen valencià.
Servei molt amable.
És un restaurant bastant casolà. La família prové de Pulla (en italià Puglia, en tarentí Pugghie, en llatí Apulia), del talonet de la bota, a la costa Adriàtica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada