dimecres, 2 de febrer del 2016
Ossea. Romeu de Corbera, 9. Russafa - 963 364 105[Per què es diu així el restaurant? No ho sé. I qui fou Romeu de Corbera? La Viquipèdia diu que
fou almirall i general de l'Armada Reial d'Aragó. Martí l'Humà el nomenà mestre de l'orde de Montesa, i Alfons el Magnànim, Virrei i capità de València. Com a curiositat, les cadenes que hi ha a la capella del Sant Calze de València són del port de Marsella, ciutat en el saqueig de la qual va intervindre en 1423.]
Mentre anem arribant, com que fa tanta calor, ens fem un vermutet (2,50 € x 3) al carrer, sí, en eixes tauletes que envaeixen les voreres i que m'agraden tant... Amb unes papes.
El menú de migdia, 12,40 €, inclou dos plats, postres o café, una beguda i pa.
Entrants:
3 Pastella marroquina de pollastre. Entre dolç i salat. Un bon entrant
quecocinashoy
1 Hachis parmentier (gratinat de carn picada de bou i crema de creïlla) amb ensalada.
1 Carpaccio de roti de llom
1 Ensalada
Plats:
2 Fideuà amb bolets i calamarsons. Molt bona
2 Arròs amb pollatre, carxofes i faves
1 Tagine de vedella
1 Lluç al forn
Postres:
Coulant de xocolate, dolç de taronja, pastís de poma, gelat de llet merengada. Un bon final.
Café, tocadet i infusions: 9,60 €
Cerveses i refresc
En el menú ens entra una botella de vi de la casa (DO Ribera del Duero, sense etiqueta), pa i aigua.
Total: 16,60 € x 6
No parlen valencià.
Bona relació qualitat-preu. Lloc tranquil.
I després, un gintònic a l'Ubik. Més invasió de voreres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada