dissabte, 27 d'octubre
Que malament estan les coses i que difícil és eixir endavant. A la cantonada on hi ha el nou restaurant hi havia una botigueta de barri, de les de tota la vida, on podies comprar calçotets, calcetins, camisetes... però va tancar, i després d'un temps començà tímidament una reforma i obrí el restaurant Anerea. Jo no sabia que era de Josep Quintana, cuiner de Torrijos (marit de Raquel i gendre d'Óscar). Un local menudet, de sostres alts i molta llum.ojoalplato |
Detall de la casa: olivetes i papes
Entrades
-Timbal d'ensalada amb tomata, alfàbega i ametla (la tomata, tallada massa gran, i l'encisam directament de la bolsa, sense llevar-hi les parts lletges!)
-Bajoqueta amb gambes i foiegras (un plat molt molt lleig, tant que no gose dir el que sembla l'esguitat de foie)
-Clòtxines gratinades (amb una espècie d'allioli lleuger que no els aporta res) i croquetes d'eriçons (són croquetes sí, però bones, saboroses)
Arròs caldós amb bolets. Molt bo
Postres:
Pinya, gelat de coco i anís (no és bonic, no és gens especial)
Coca, carabassa torrada i gelat de pistatxo. Un bon final
altuna.biz |
Baltos 2009 DO Bierzo
Dominio de Tares. San Román de Bembibre
Mencia
Enòloga: Paula F. Trabanco
12,05 € (aprox. 7,55 €)
Fruita roja, flor (violeta, però poc), balsàmic, un poc de fusta.
No diu massa en boca, però a poquet a poquet... suau, especiat, agradable.
verema
Total: 62,65 € (2 pers.) [aigua 1/2l: 1,60€; pa:0]
verema
comersinmilongas
Llàstima, havent-hi tantes propostes al barri no sé si tornarem a donar-los una oportunitat.
Atenen en valencià. El menú a la pissarra, en castellà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada