dimecres, 8 de desembre del 2010

La salica

El local, una antiga fàbrica de pebre restaurada, molt boniquet i acollidor. La companyia, immillorable. El menjar, bo. La beguda, no està malament. Aleshores, què falla? Crec que un poc el servei, es nota si no t'acabes de creure allò que fas; i crec també que de vegades s'intenta massa assemblar-se als millors i possiblement es tinguen altres coses bones a oferir, tan bones com aquelles altres. Tant se val, llevat de dues o tres cosetes, una bona proposta des d'El Espinardo, Múrcia.

Menú degustació (38€)
-piruletes de parmesà, cruixent de carabasseta i moniato, dacsa torrada garapinyada
-cavallet de gamba roja amb gelat de cervesa
-foie amb carabassat i arrop
-tàrtar de tonyina
-polp amb gelat de pebre rosa
-rotlle de sushi amb arròs de calder murcià amb núvol de soja, gengibre i gelat de rave japonés (wasabi)
-rap amb crosta d'ametlles i sopa de peix
-cèrvol amb xocolata
-com un tiramissú
-Belmonte invertit (café, llet condensada, nata, brandi)
-paella de xocolata, gelat de galeta Maria, gelat de torró

Maridatge vins (15 €)
-Sablettes 2007, Sauternes
-Albariño de Ferreiro 2009, Rias Baixas
-Artadi Viñas de Gaín 2006 (blanc), Rioja
-Alonso Quijano 2007, Douro
-Maximin Grünhauser Herrenberg Riesling Kabinett 2003 (és increïble que siga de 2003, manté l'acidesa, la frescor; és dolç sense ser-ho massa. Molt agradable)


la salica