dissabte, 23 de juny
Napicol. Sant Isidre, 28.
Barri de Roca, Meliana - 961119110Un altre restaurant a Roca (des de desembre), i de gent coneguda. Sembla que abans estaven a Blanqueries. Com és que encara no el coneixíem?
Un lloc preciós en l'Horta, amb taules a l'interior i fora, sota els arbres, i amb un hortet propi.
fb |
Detall: olivetes picades
i vichyssoise amb cavalla marinada
Del pa, cobren 1,90 € x 2!!
Aigua amb gas (1,70 €)
Mirgin Brut Nature 2015 DO Cava
Xarel·lo (Pansa blanca), Macabeu i Parellada
12% vol.
Alta Alella Mirgin. Alella, Barcelona
Josep Maria Pujol-Busquets
19,25 € (10,50 € Vinissimus)
Fruita blanca, poquet de pastisseria. Es beu bé.
Primer, fem una picadeta:
-gambetes (18 €)
-ensalada russa, amb un oli molt potent (6,50 €)
-i clòtxines al vapor, amb llima, all, pebre negre, llorer i all (8,50 €).
Com a plat principal, un arrosset de sépia i carxofa (14,50 € x 2)
I jo, un pastís de formatge per a les postres (6 €)
Al café, em conviden.
Total: 46,38 € x 2
Parlen valencià.
Un lloc que val la pena conéixer; no sé si de nit serà tan bonic com de dia.
-------------------------
El napicol (colinap, nap redó, nabicol, colinabo, naba, napobrassica, Brassica campestris) és una arrel comestible, de l'encreuament d'una col llombarda (Brassica oleracea) i un nap (Brassica rapa).Guia Hedonista
Blog Antonio Vergara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada