ValenciaSecreta (12/5/25)
PARTICIPANTS
Russafa
Culture: Coca taronja amb salsa de ricotta, pebre i cebollí, porchetta, chimichurri i ruca.
La Chata Ultramarins: La Coqueta -sobrassada fosa, ceba rosa adobada, crispetes de rosta i parmesà a l'almívar de mistela.
Zalamero: Coca vegetariana amb albergínia ratllada, brull, mel-mistela i sriracha.
Bambar: Coca de sardina fumada amb verdures a la flama, ceba adobada i mousse de titaina.
Beirut Russafa: Coca de shawarma amb pollastre marinat, hummus, tomaca, ceba tendra adobada, formatge feta, melassa de magrana, salsa kebab casolana i zaatar.
Cytrus: Coca de bacallà confitat amb ceba caramel·litzada, katsuobushi, oliva meridional i allioli cremat.
Culture: Coca taronja amb salsa de ricotta, pebre i cebollí, porchetta, chimichurri i ruca.
La Chata Ultramarins: La Coqueta -sobrassada fosa, ceba rosa adobada, crispetes de rosta i parmesà a l'almívar de mistela.
Zalamero: Coca vegetariana amb albergínia ratllada, brull, mel-mistela i sriracha.
Bambar: Coca de sardina fumada amb verdures a la flama, ceba adobada i mousse de titaina.
Beirut Russafa: Coca de shawarma amb pollastre marinat, hummus, tomaca, ceba tendra adobada, formatge feta, melassa de magrana, salsa kebab casolana i zaatar.
Cytrus: Coca de bacallà confitat amb ceba caramel·litzada, katsuobushi, oliva meridional i allioli cremat.
Cánovas
A Huevo: Coca amb botifarra de Lleó, ous de guatla, poma, ceba adobada i piparres (opció amb i sense gluten). Massa elaborada per la Tahona de l'Abuelo.
Ciutat Vella
Borgia: Coca amb bearnesa, ceba calfada i anxova López.
Alenar: Coca de corder a baixa temperatura amb mel de pi, piparra, taronja gebrada, anís i puré de moniato.
Cabanyal / Zona del port
Namúa: Coca de tonyina marinada amb soja i cítrics, guacamole, cansalada viada ibèrica, ou escalfat de guatla i algues.
Clementina: Coca de mole poblano amb pollastre, sèsam i ceba morada.
Fets: Coca a la flama amb figatell guisat en olla, codony, allioli i tomaca ratllada.
Barbaritats: Coca de Norcilla amb pasta de botifarra, ceba saltada amb panses, anous fregides i anelles de piparra dolça.
Cada coca costarà 10 euros i inclou una mitjana d'Ambar o copa de vi
A Huevo: Coca amb botifarra de Lleó, ous de guatla, poma, ceba adobada i piparres (opció amb i sense gluten). Massa elaborada per la Tahona de l'Abuelo.
Ciutat Vella
Borgia: Coca amb bearnesa, ceba calfada i anxova López.
Alenar: Coca de corder a baixa temperatura amb mel de pi, piparra, taronja gebrada, anís i puré de moniato.
Cabanyal / Zona del port
Namúa: Coca de tonyina marinada amb soja i cítrics, guacamole, cansalada viada ibèrica, ou escalfat de guatla i algues.
Clementina: Coca de mole poblano amb pollastre, sèsam i ceba morada.
Fets: Coca a la flama amb figatell guisat en olla, codony, allioli i tomaca ratllada.
Barbaritats: Coca de Norcilla amb pasta de botifarra, ceba saltada amb panses, anous fregides i anelles de piparra dolça.
Cada coca costarà 10 euros i inclou una mitjana d'Ambar o copa de vi
El restaurant Namúa (Av. del Port, 271) de Poblats Marítims a València ha obtingut el primer premi de la primera ruta de coques valencianes de València amb una coca amb tonyina marinada amb soja i cítrics, guacamole, cansalada viada ibèrica de bellota, ou escalfat de guatla i algues.
-----------------
nyas, coca: S'usa per a manifestar estranyesa o indignació / per a manifestar la satisfacció perquè algú haja patit una contrarietat.-------------------
ValenciaSecreta (27/5/25)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada