Del 3 al 17 de novembre, a València, II edició La Ruta de les Coques by Àmbar
Russafa
Zalamero: coca de figatell d’Ontinyent, albergínia rostida, reducció de llavors de mostassa i mistela i herba-sana.
La Chata Ultramarinos: "La Cabanyalera", coca de titaina de la Chata, ou estrelat i maionesa d'ou caigut a la sal de carbó.
La Vendetta pizzeria: "La dama de l'horta", coca sense gluten amb ceba caramel·litzada, mozzarella fresca, formatge de cabra en rotlle, carxofes saltades, timó i reducció de balsàmic.
La Santa Fe: "Brisa mediterrània", coca sense gluten, amb hummus cremós, olives laminades, pimentons rostits en tires, timó, oli d'oliva, sal i pebre.
El Cabanyal i el Port
Fets: coca de carabassa i fumats.
Front: coca amb ragut de mar, polp sec, katsuobushi i salicòrnia.
Glops i Llandes: "Coca del bosc umami", amb crema de shiitake amb llima, ceba confitada amb dashi, bolets saltats amb gingebre, soja i canyella, maionesa de llima i figues fresques.
Bikini Cabanyal: "Mediterrània Deli", coca de pastrami casolà, cheddar madurat, envinagrats fumats i ceba.
Centre
Alenar: coca de boletus, ceba i ajoarriero.
Borgia Wine Bar: coca de crema de carabassa, sobrassada de Mallorca, bleda fresca i pipes de carabassa.
IDEM: coca de tomaques datterino, lardo di colonnata i formatge Donya Casilda.
Tocar mare: "La iaia", amb tomaca confitada, pètals de fava, llonganissa amb llavoretes i cruixent de botifarra, realçat amb toc de nyora triturada.
Extramurs
Timoteo: coca de croqueta d'Almussafes amb formatge blau, sobrassada, ceba caramel·litzada i parmesà ratllat
Camiri: coca de lleterola de cor de vedella i medul·la rostida a l'olivera, rostes de xulla madurada i beurre blanc de bolets i adobats.
Campanar
Ciro: coca de bonítol en salaó, ceba calfada i asadillo
Beirut (Russafa, Aragó i Ciutat de les Ciències): xauarma i hummus d'albergínia fumada, amb iogurt, magrana en dos textures, gel de taronja, herba-sana i pinyons torrats.
---------------
*«Quan ve coca, coca; i quan ve tallada, tallada»: vol dir que cal adaptar-se a les circumstàncies--------------
Coca amb ragut de mar, polp sec, katsuobushi i salicòrnia
ValenciaSecreta (18/11/25)


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada